Art & Wine maalauspajat

Herätä oma sisäinen taiteilijasi esiin rennon maalauksen parissa. Nappaa mukaan oma viini ja tule yksin tai ystävän kanssa avoimeen Art & Wine -maalausiltaan. Tässä taidelajissa ei tavoitella täydellisyyttä, sillä pääasiana on pitää hauskaa!

Tulevat Art & Wine maalausillat - varaa lippusi!

Herätä sisäinen taiteilijasi

Art & Wine -maalausillat ovat joka perjantai klo 18.15-20.15 järjestettävä kaikille avoin (+18 v.) After work -tapahtuma. Tervetuloa mukaan toteuttamaan taiteellinen visiosi canvakselle tai testaamaan ensimmäistä kertaa akryylivärejä ja siveltimiä - olitpa sitten aloittelija tai pidempään harrastanut taiteilija!

Lipun hintaan sisältyy kaikki tarvikkeet lähtien suojaessusta aina hyvään tunnelmaan! Viini/ juoma tuodaan itse. Maalaamme akryyliväreillä 30 x 40 cm kokoiselle canvaspohjalle ja käytössäsi on värien lisäksi tekstuurimassaa, erilaisia siveltimiä, palettiveitsiä ja muita tarvikkeita. Maalauksen saat lopuksi viedä kotiisi tai lahjoittaa studiolle uusiokäyttöön. 

Toteuta visiosi

Alussa käymme läpi tarvikkeiden käytön ja erilaisia tekniikoita. Koko illan läpi ohjaaja auttaa ja neuvoo sinua aina tarvittaessa. Avoimessa maalausillassa kaikki saavat toteuttaa oman visionsa: käytä haluamiasi värejä, toteuta oma visiosi Pinterestin täydellisestä taivaanrannasta, katso mallia jostakin studion teoksista tai heittäydy abstaktin taiteen maailmaan - teet juuri niin kuin itse tahdot!

Ota mukaan oma viini/ juoma tai osta studion holittomasta valikoimasta itsellesi mieluinen virvoike piristämään tunnelmaa! Studion vitriinistä saat käyttöösi myös kauniin lasin. 

Rentoudu & nauti

Älä huoli onnistuuko teoksesi, vaan keskity nauttimaan ajastasi ja unohtamaan arjen velvollisuudet. Vain sillä on väliä, että rentoudut ja opit jotakin uutta, sinun ei tarvitse onnistua tekemään mestariteosta. Tässä taidelajissa ei tavoitella täydellisyyttä, sillä pääasiana on pitää hauskaa!

Lisätiedot

HINTA - 34,99€/ hlö (sis. alv 24%). Hinta sisältää ohjauksen lisäksi kaikki tarvittavat materiaalit.

KESTO - yhteensä n. 2h. Myymälä/ studio sulkeutuu perjantaisin klo 18.00 ja maalauspaja starttaa klo 18.15. Tule paikalle n. 10min ennen aloitusta, jotta ehdit ottaa paikan ja kaatamaan haluamasi virvoikkeen lasiisi.

SIJAINTI - Porin keskusta, Itsenäisyydenkatu 41 b

VARUSTEET - Avoin mieli, ole valmis unohtamaan kaikki työasiat ja uppoutumaan käsillä tekemisen taikaan. Älä myöskään laita päällesi vaatekaapin parhainta yläosaa, sillä essu ei suojaa käsivarsia.

Varaa liput

Ryhmäkuvia