KORUPAJAT

Suunnittele omat korvakorut! Korupajassa pääset loihtimaan täysin uniikit, käsintehdyt korvakorut paikallisten design-yrittäjien opastuksella.

Korupajat järjestää yhteistyössä paikalliset yritykset Meri Art & Design X VS Design. Tervetuloa mukaan!

Varaa paikat

Kokoelmat

Itsetehtyjä korviksia

Korvispajassa pääset suunnittelemaan ja kokoamaan itse käsin korvakorut laadukkaista materiaaleista. Opastamme sinua osien yhdistelemisessä ja kiinnityksissä. 

Korvisten tekeminen on visuaalista ja pikkutarkkaa puuhaa. Osien yhdisteleminen kauniiksi kokonaisuudeksi, ja kiinnitys pihdeillä vaativat tarkkuutta. Puuhastellessa unohtuu arjen velvollisuudet ja lopputuloksena saat itsellesi tai lahjaksi itse tekemäsi korvakorut. Täydellistä!

Korvispajoissa tarjolla pientä makeaa ja suolaista purtavaa sekä juotavaa <3

Tapahtumat ovat ikärajattomia ja holittomia.

Laadukkaat osat

Koruosien malliston olemme suunnitelleet yhdessä workshoppeja ajatellen. Materiaaleissa laatu ja kotimaisuus edellä. Mallisto on yhdistelmä herkullisia pastellinsävyjä ja hauskoja muotoja. Näitä korvakoruja et siis löydä muualta!

  • Suomalainen koivuvaneri
  • Laadukkaat lasihelmet
  • Metalliosat ruostumatonta terästä (saatavilla sekä kultaisia että hopean värisiä osia)

Lisätietoa

HINTA - 44,99€ /hlö

MAKSU - Varauksen yhteydessä voit valita maksutavaksi 1. Maksu heti (tilisiirto), 2. Maksu paikan päällä tai 3. Maksu lahjakortilla.

KESTO - Korvispajan kesto on 1h

SIJAINTI - Meri Art & Design studio Itsenäisyydenkatu 41 b, Pori

VARAUS & PERUUTUSEHDOT - Varatun paikan voi peruuttaa veloituksetta 6h ennen tilaisuuden alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme paikan hinnan.

Seuraavat tapahtumat

Kokoelmat

Meri Art & Design X VS Design

Meri ja Veera ovat porilaisia pienyrittäjiä, joita yhdistää intohimo visuaaliseen tekemiseen. Idea korvispajasta syntyi nopeasti, kun tajusimme, ettei tällaista vielä järjestä kukaan muu Porissa. Veera on koruyrittäjä, jolta löytyy vankka ammattitaito korujen suunnittelun ja kokoamisen parista. Meri puolestaan rakastaa ideoida uusia tapahtumia ja järjestää niitä tunnelmallisella studiollaan. Koruosien malliston yrittäjät suunnittelivat yhteistuumin, josta löytyy herkullisia pastellinsävyjä ja muotoja. Toivomme kovasti, että innostut meidän kanssamme tästä uudesta konseptista - tervetuloa korupajoihin! <3