Art & Wine Goes Wine Time

Kesällä maalataan auringon lämmittämällä terassilla Porilaisessa Wine Time viinibaarissa! Lipun hintaan sisältyy ohjaus, materiaalit ja lasillinen viiniä. Tule rentoutumaan maalaamisen äärelle yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Tapahtuma on K18. KESÄN 2024 LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

Tulevat ulkomaalauspajat - varaa lippusi!

Viiniä & maalausta

Art & Wine goes Wine Time! Meri Art & Designin after work henkiset maalauspajat rantautuvat kesällä 2024 Porilaisen viinibaari Wine Time:n terassille.

Rentouttava maalaus + Wine Time:n viinit + lämmin terassi = lyömätön yhdistelmä. Tämä luova aktiviteetti kaiken tasoisille taitelijoille - aiempaa kokemusta ei tarvita.

Wine Time:n kanssa järjestetyissä maalausilloissa lipun hintaan sisältyy lasillinen viiniä. (Viinin voi halutessaan vaihtaa muuhun juotavaan tai holittomaan vaihtoehtoon.)

Toteuta visiosi

Maalauspaja alkaa ohjeistuksella. Käymme läpi erilaisia tarvikkeita ja tekniikoita. Kaikki osallistujat saavat toteuttaa oman visionsa: käytä haluamiasi värejä, toteuta oma visiosi Pinterestin täydellisestä taivaanrannasta, katso mallia esimerkkiteoksista tai heittäydy abstaktin taiteen maailmaan - teet juuri niin kuin itse tahdot! Koko maalauspajan läpi ohjaaja auttaa ja neuvoo sinua työn eri vaiheissa.

Rentoudu & nauti

Älä huoli onnistuuko teoksesi, vaan keskity nauttimaan ajastasi ja unohtamaan arjen velvollisuudet. Vain sillä on väliä, että rentoudut ja opit jotakin uutta, sinun ei tarvitse onnistua tekemään mestariteosta. Tässä taidelajissa ei tavoitella täydellisyyttä, sillä pääasiana on pitää hauskaa!

Lisätiedot

HINTA - 49,99€/ hlö (sis. alv 24%). Hinta sisältää ohjauksen lisäksi kaikki tarvittavat materiaalit ja viinilasillisen/ juoman.

MAKSU - Voit valita ostoskorissa maksuvaihtoehdoista 1. Maksu heti (0€) 2. Maksu paikan päällä (1,90€) 3. Lahjakortti (0€)

KESTO - yhteensä n. 2h. Tule paikalle n. 10min ennen aloitusta, jotta voit rauhassa hakea viinin ja asettua paikallesi.

SIJAINTI - Wine Time viinibaari Gallen-Kallelankatu 5, Pori

VARUSTEET - Sään mukainen pukeutuminen, helteellä kannattaa olla hattu. Sateen sattuessa siirrymme sisälle.

Varaa liput