Joogaa & maalausta La 11.5. 12-16

Joogaa ja maalausta -hyvinvointipäivä starttaa jälleen!

Tule rentoutumaan yksin tai ystävän kanssa joogan ja maalauksen pariin. Järjestäjänä paikalliset yritykset: Meri Art & Design yhteistyössä Joogakoulu Shaktan kanssa.

Päivän kulku:

1. Aloitamme päivän klo 12.00 Joogatunnilla Shakta Joogakoululla - Lempeä joogatunti valmistaa kehon lisäksi mielen päästämään irti kaikesta ylimääräisestä. Joogatunti sopii kaiken tasoisille aloittelijasta konkariin. Keskitymme erityisesti rentoutumaan. Harjoitus kestää noin tunnin.

2. Välipalahetki - raikasta smoothieta ja muuta snäcksiä auttaa jaksamaan harjoituksen jälkeen.

3. Siirtyminen Meri Art & Design studiolle, joka sijaitsee saman kadun varrella kävelymatkan päässä (850m).

4. Luovan maalauspajan aika! Joogan jälkeinen rento mieli on avoin luovuudelle ja pääset toteuttamaan oman uniikin maalauksesi. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, sillä pääasiana on kokeilla, oppia ja pitää hauskaa! Maalauspajaan sisältyy lisäksi virvoitusjuomaa. Maalauspaja kestää noin kaksi tuntia.

5. Lopetus


Shaktajooga

Shaktajooga on lempeä traditionaalinen joogamuoto, joka huomio ihmisen kokonaisvaltaisesti. Suoritusvapaa harjoitus palauttaa elimistön tasapainon stressaavan arjen keskellä ja se tehdään aina itseä kuunnellen ja kunnioittaen. Harjoitus sopii myös ensikertalaisille. Tarvitset vain mukavat vaatteet. Tasapainottavan joogan ohjaa Shaktan Jonna Vattulainen.

Maalauspaja

Toteuta taiteellinen visiosi canvakselle - käytä haluamiasi värejä, toteuta oma visiosi Pinterestin täydellisestä taivaanrannasta, katso mallia jostakin studion teoksista tai heittäydy abstaktin taiteen maailmaan - teet juuri niin kuin itse tahdot!

Maalaamme akryyliväreillä 30 x 40 cm kokoiselle canvaspohjalle ja käytössäsi on lisäksi tekstuurimassaa, erilaisia siveltimiä, palettiveitsiä ja muita tarvikkeita. Maalauksen saat lopuksi viedä kotiisi.

Älä huoli onnistuuko taidemaalauksesi, vaan keskity nauttimaan ajastasi ja unohtamaan arjen velvollisuudet. Vain sillä on väliä, että pidät hauskaa ja opit jotakin uutta, sinun ei tarvitse onnistua tekemään mestariteosta.


Muita tietoja:

- Paikkoja on 12 kpl - voit tulla yksin tai ystävän kanssa. Huom tämä hyvinvointipäivä sopii hyvin esimerkiksi äidille ja tyttärelle, yksinyrittäjälle tai kenelle tahansa osaamistasosta riippumatta.

- Joogatunnille on hyvä varata mukaan pitkähiainen paita.

Huom! Jos olet estynyt tulemasta, peruutathan paikkasi sähköpostitse/ puhelimitse mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24h ennen aloitusta tai joudumme veloittamaan lipun hinnan peruuttamatta jätetystä paikasta.


74,99 €