Pikkujoulupaketit ryhmille

Porissa uusi tapa viettää pikkujouluja - luova Art & Wine -maalausilta työporukalla! Tulkaa heittäytymään, rentoutumaan ja juhlistamaan kulunutta vuotta inspiroivalle Meri Art & Design -studiolle!

Paketti 1. – koko hoito

Valitse tämä paketti, jos haluat ohjelmaa, aktiviteetin ja asiaankuuluvaa pientä purtavaa - kaikki samasta paikasta. (Kesto arviolta n. 3,5h.)


  • Luovan alan yrittäjien puheenvuoro - luovuus & motivaatio
  • Ohjattu Art & Wine -maalauspaja
  • Pientä syötävää ja juotavaa

Motivaatio & luovuus -puheenvuoro

Luovan alan yrittäjät Anette Ahokas ja Ella Helander kertovat kokemustensa pohjalta, miten löytää motivaatio ja kuinka sitä voi ylläpitää kuluttavan arjen keskellä. Kaikki meistä tarvitsevat työajan vastapainoksi palauttavaa vapaa-aikaa, olitpa sitten yrittäjä, esimies tai työntekijä. Mutta työ- ja vapaa-ajan erottaminen toisistaan voi olla helpommin sanottu kuin tehty.

Art & Wine -maalauspaja

Irtaudu työasioista ja päästä luovuutesi valloilleen! Tässä maalauspajassa kaikki saavat toteuttaa oman visionsa akryyliväreillä, kokeilla tekstuurimassaa ja rentoutua käsillä tekemisen parissa. Studiolla on jouluisia esimerkkiteoksia ja ohjaaja auttaa kaikki alkuun ja auttaa aina tarvittaessa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta maalauksesta - pääasiana on pitää hauskaa!

Huom! Studiolle saa tuoda omat viinit/ mieluiset juomat, lisäksi meillä on myynnissä holittomia virvokkeita. 

"Sopii ryhmille, jotka haluavat pikkujouluista pikkuisen enemmän irti."

Paketti 2. – maalauspaja

Ryhmille yksityistilaisuutena järjestettävä Art & Wine -maalauspaja on loistava aktiviteetti esimerkiksi firman pikkujoulupäivään! Sopii max 20 hlö ryhmille. Kesto reilu 2h.


Irtaudu työasioista ja päästä luovuutesi valloilleen! Tässä maalauspajassa kaikki saavat toteuttaa oman visionsa eikä aiempaa kokemusta maalauksesta tarvita. Maalaamme akryyliväreillä 30 x 40 cm kokoiselle canvaspohjalle ja käytössäsi on värien lisäksi tekstuurimassaa, erilaisia siveltimiä, palettiveitsiä ja muita tarvikkeita. Maalauksen saat lopuksi viedä kotiisi tai lahjoittaa studiolle uusiokäyttöön. Studiolla on jouluisia esimerkkiteoksia ja ohjaaja auttaa kaikki alkuun ja auttaa koko maalauspajan ajan.  

Sisältää kaikki tarvikkeet lähtien suojaessusta aina hyvään tunnelmaan! Älä huoli onnistuuko teoksesi, vaan keskity nauttimaan ajastasi ja unohtamaan arjen velvollisuudet. Vain sillä on väliä, että rentoudut ja opit jotakin uutta, sinun ei tarvitse onnistua tekemään mestariteosta. Tässä taidelajissa ei tavoitella täydellisyyttä, sillä pääasiana on pitää hauskaa!

Sisältää pientä purtavaa.

Huom! Studiolle saa tuoda omat viinit/ mieluiset juomat, lisäksi meillä on myynnissä holittomia virvokkeita.

Kysy vapaita aikoja

Hinnasto

830€ + alv (alle 10 hlö ryhmät)

980€ + alv (10-20 hlö ryhmät)

24,20€ + alv/ hlö (minimi 5 hlö)

Ota yhteyttä!