Art & Wine To 18.7. klo 18.15-20.15

Nappaa mukaasi oma viini ja tule toteuttamaan taiteellinen visiosi canvakselle yksin tai ystävän kanssa. Art & Wine maalausillat ovat rento ja luova aktiviteetti kaiken tasoisille taitelijoille - aiempaa kokemusta ei tarvita. Tapahtuma on K18.


Kahden tunnin pituinen maalausilta sisältää:

1. Ohjauksen, alussa käymme läpi tarvikkeiden käytön ja erilaisia tekniikoita. Koko illan läpi ohjaaja auttaa ja neuvoo sinua. Kaikki saavat toteuttaa oman visionsa: käytä haluamiasi värejä, toteuta oma visiosi Pinterestin täydellisestä taivaanrannasta, katso mallia jostakin studion esimerkkiteoksista tai heittäydy abstaktin taiteen maailmaan - teet juuri niin kuin itse tahdot!

2. Kaikki tarvikkeet lähtien suojaessusta aina hyvään tunnelmaan! Maalaamme akryyliväreillä 30 x 40 cm kokoiselle canvaspohjalle ja käytössäsi on lisäksi tekstuurimassaa, erilaisia siveltimiä, palettiveitsiä ja muita tarvikkeita. Maalauksen saat lopuksi viedä kotiisi tai lahjoittaa studiolle uusiokäyttöön.

3. Stressivapaan ajan - älä huoli onnistuuko taidemaalauksesi, vaan keskity nauttimaan ajastasi ja unohtamaan arjen velvollisuudet. Vain sillä on väliä, että pidät hauskaa ja opit jotakin uutta, sinun ei tarvitse onnistua tekemään mestariteosta.

Ota mukaan oma viini/ juoma tai osta studion holittomasta valikoimasta itsellesi mieluinen virvoike piristämään tunnelmaa! Studion vitriinistä saat käyttöösi myös kauniin lasin. <3

34,99 €

Muita tietoja:

- Paikkoja on 15 kpl - tule omassa hyvässä seurassa tai nappaa mukaan ystävä tai puoliso.

- Saavu paikalle n. 5min ennen aloitusta, jotta ehdit ilmoittautua tiskille (henkkarit mukaan!) ja asettua paikallesi juoman kanssa.

- Jos olet estynyt tulemasta, peruutathan paikkasi sähköpostitse/ puhelimitse mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6h ennen aloitusta tai joudumme veloittamaan lipun hinnan peruuttamatta jätetystä paikasta.